Foreningens historie. Torsdag, den 14. februar 2013 var der fuldt hus til historien om Hotaco, som på fortrinlig vis blev fortalt af bogholder, Tage W. Jacobsen.

Foto: E. Aabech

Fredag, den 24. maj 2013 var vi på udflugt til Gavnø slot og blomsterpark. Vejret var godt og humøret højt hele dagen på denne dejlige tur.
Frokosten blev indtaget på Lodskroen i Bisserup.
Susan og Lise siger mange TAK for den fine tilslutning.
Foto: E. Aabech

Over: N. P. Jensens malerværksted i gården, Nygade 1, Holbæk.
Under: Søndre Skole, Holbæk, ca. 1955. Lis og Niels Uhrskov fortalte os ved mødet, den 14. november 2013, om deres liv som lærere på stedet.
Billederne er venligst udlånt af Holbæk Stadsarkiv.

Herover: Kasernerne i Holbæk set over banesporet, nu Borgmester N.E. Hansesnsvej. Foto: Albert I. Sørensen. Venligst udlånt af Holbæk stadsarkiv.
Herunder: Deltagere i foreningens generalforsamling, den 16. januar 2014.
Foto: E. Aabech

Herunder glimt fra udflugten til Frederiksborg og Jægerspris, maj 2014.
Foto: E. Aabech

Herunder glimt fra udflugten til Statshospitalet i Nykøbing Sj., den 27. maj 2016.
Foto: E. Aabech

Vi fik en rundvisning med ledsaget guide (manden helt til venstre), meget erfaren og godt fortællende.
Herunder en del af holdet, som interesseret lyttede til guiden.

"Kan du høre stemmerne i muren?" hviskede en af de gamle beboere.
Et situationsspil udført af Bente Eskesen, som på den måde gav et levende indtryk af det, som var hverdag engang.

Foreningens stand ved "Det store Theselskab" i museumsgården, den 4. september 2016. Repræsenteret af Grethe Colberg, Lise Aabech og Susan Jadegård.